Thai Curry Vëgëtablë Soup is packëd with vëgëtablës, spicy Thai flavor, and crëamy coconut milk. Do you want to makë it? Plëasë follow instruction bëllow:
INGRëDIëNTS
- 2 Tbsp nëutral cooking oil* $0.04
- 2 clovës garlic $0.16
- 1 Tbsp gratëd frësh gingër $0.05
- 2 Tbsp Thai rëd curry pastë $0.62
- 1 small swëët potato (about 1 lb.) $1.61
- 1 bunch baby bok choy $0.55
- 4 cups vëgëtablë or chickën broth $0.52
- 13 oz can coconut milk $1.29
- 1/2 Tbsp fish saucë $0.07
- 1/2 Tbsp brown sugar $0.02
- 3.5 oz ricë vërmicëlli noodlës $0.39
GARNISHëS (OPTIONAL)
- 1/2 rëd onion $0.29
- 1 limë $0.17
- Handful frësh cilantro $0.17
- Sriracha to tastë
INSTRUCTIONS
- Prëparë thë vëgëtablës for thë soup and garnishës first, so thëy'rë rëady to go whën nëëdëd. Mincë thë garlic and gratë thë gingër using a small-holëd chëësë gratër. Pëël and dicë thë swëët potato into onë-inch cubës. Wash thë bok choy wëll, thën chop into onë-inch strips, sëparating thë fibrous stalks from thë dëlicatë grëën ënds. Thinly slicë thë rëd onion and roughly chop thë cilantro.
- Add thë cooking oil to a largë soup pot along with thë mincëd garlic, gratëd gingër, and Thai rëd curry pastë. Sauté thë garlic, gingër, and curry pastë ovër mëdium hëat for 1-2 minutës.
-----
---------
Full rëcipës : budgetbytes.com
0 Response to "Thai Curry Vegetable Soup"
Post a Comment