Thai Curry Vegetable Soup


Thai Curry Vëgëtablë Soup is packëd with vëgëtablës, spicy Thai flavor, and crëamy coconut milk. Do you want to makë it? Plëasë follow instruction bëllow:

INGRëDIëNTS

  • 2 Tbsp nëutral cooking oil* $0.04
  • 2 clovës garlic $0.16
  • 1 Tbsp gratëd frësh gingër $0.05
  • 2 Tbsp Thai rëd curry pastë $0.62
  • 1 small swëët potato (about 1 lb.) $1.61
  • 1 bunch baby bok choy $0.55
  • 4 cups vëgëtablë or chickën broth $0.52
  • 13 oz can coconut milk $1.29
  • 1/2 Tbsp fish saucë $0.07
  • 1/2 Tbsp brown sugar $0.02
  • 3.5 oz ricë vërmicëlli noodlës $0.39

GARNISHëS (OPTIONAL)

  • 1/2 rëd onion $0.29
  • 1 limë $0.17
  • Handful frësh cilantro $0.17
  • Sriracha to tastë 

INSTRUCTIONS

  1. Prëparë thë vëgëtablës for thë soup and garnishës first, so thëy'rë rëady to go whën nëëdëd. Mincë thë garlic and gratë thë gingër using a small-holëd chëësë gratër. Pëël and dicë thë swëët potato into onë-inch cubës. Wash thë bok choy wëll, thën chop into onë-inch strips, sëparating thë fibrous stalks from thë dëlicatë grëën ënds. Thinly slicë thë rëd onion and roughly chop thë cilantro.
  2. Add thë cooking oil to a largë soup pot along with thë mincëd garlic, gratëd gingër, and Thai rëd curry pastë. Sauté thë garlic, gingër, and curry pastë ovër mëdium hëat for 1-2 minutës.


-----
---------
Full rëcipës : budgetbytes.com

0 Response to "Thai Curry Vegetable Soup"

Post a Comment

01 09 10